Jdi na obsah Jdi na menu
 


Do září 2015

8. 9. 2015

Ono se vlastně u nás nic zásadního nestalo... Stále trénujeme agility dvakrát v týdnu, ale jelikož jsem nastoupila do nového zaměstnání, tak nejenže nejsme ještě finančně zahojeni natolik, abychom mohli jezdit po ČR a závodech, tak ale také není čas a já prakticky jako nová bydlela v práci...

Byla jsem akorát jednou a to na Křivonosce a tam nám to moc neběhalo a druhý den mi vypovědělo službu koleno, takže jsem ani nedoběhala.

Alwin měl zřejmě své dny a spíše se zajímal o přelety ptáků, monitoroval čápy na louce a ještě pohledem hledal, na stejné louce, výskyt možných ovcí. Prostě nedoběhl nic. Bargo běhal pomalu a tvářil se jako když to vše vidí poprvé, bylo mu horko a měl mazlivou náladu a ze všeho nejvíc se chtěl kamarádit s diváky. Sice doběhl jako pátý a třetí, ale fakt to nebylo pěkné závodění. Amálka, ta zřejmě viděla slalom poprvé v životě a vlastně doběhla jen jedenkrát a to na vymodleném druhém místě se dvěma chybami (takže taky hrůza).

Letošní léto bylo horké a tak jsem většinou venčila u pískáren, kde jsme naplavali snad tisíc kilometrů a co se nám povedlo je to, že Emet se naučil dokonale plavat a vodu miluje a rád z vody aportuje. Nikolas ten při spatření vody do ní skočí a plave, já už tomu říkám že běhá ve vodě, protože on z ní vyleze nejdříve za hodinu, plaváním prošmejdí snad celé pískárny a přivolávání nevnímá.  

Pak jsme také byli na  Krajské výstavě psů v Praze:

emet.jpg

  Emísek sice dostal jen velmi dobrou, ale já jsem spokojená, protože asi tím jak se celé léto koupal, tak nejen že hodně vylínal, ale zřejmě se mu vyšisovala záda až do hněda. Takže kromě srsti nám rozhodčí ještě pohaněl jemnost hlavy, ale zase vychválil krásný, elegantní krok a klus.

 

 

nikolas.jpg

 

 

 

 Nikolas, ten dostal také VD kvůli srsti, jenže on jí teda nemá nic moc a ještě jsme podělali její úpravu. Nemluvím o tom, že v kruhu ztratil náladu a tvářil se jako týraný...

 

 

marco-polo-cerny-faun.jpg

 

 

 

 

 

 Mareček, ten vybojoval až Krajského vítěze a šli jsme do závěrečných soutěží, kde vyhrál druhé místo ze všech teriérů.